Studentenfeest De Kater

De dinsdagavond is onze vaste repetitieavond, maar afgelopen dinsdag waren we ook uitgenodigd om te komen spelen op een studentenfeestje. De avond van 20 juni was intens voor sommigen, maar echt heel gaaf. Vanwege de warmte waren we een uurtje later gestart met repeteren en hebben we ons daarna verplaatst van De Dobbelsteen in Princenhage naar de Bredase binnenstad. Het feestje was georganiseerd door een studentenvereniging ter ere van het afscheid van het hoofd van de activiteitencommissie.

Emine had er al een jaar naar uitgekeken dat wanneer ze afscheid zou nemen, dat er een percussieband op zou treden. We hebben haar in ieder geval niet teleurgesteld en ook de andere studenten waren razend enthousiast! Het café was niet heel ruim, maar het paste precies. Een golf van warmte, decibellen en energie deed De Kater schudden!

Het half uurtje zweten (door het enthousiasme wellicht wat langer) hebben we afgesloten met een gezellig drankje. Buiten, in de relatieve koelte hebben we nog wat gebuurt met de studenten en nog een oproepje gedaan voor nieuwe leden. Het zou natuurlijk leuk zijn als er zich enkele nieuwe enthousiastelingen gaan aanmelden.

Wat vast staat is dat we alles behalve een “kater” overgehouden hebben aan deze mooie avond!

Bedankt allemaal!